[ Yeni İleti · Üyeler · Forum Kuralları · Arama · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: womeniser25 
Gencmevtoo Forum » GENCMEVTOO'ya Dair » Sorularınız » Gencmevtoo.net ile ilgili sorular (gencmevtoo.net sitesi ile ilgili sorularınızı bildirin)
Gencmevtoo.net ile ilgili sorular
jungnetDate: Perşembe, 05.05.2011, 14:21 | Message # 1
Admin
Grup: Patron
"Gencmevtoo.net" sitemiz içerinde yaşadığınzı sorunları yahut site ile ilgili sorularınızı bu bölümde paylaşabilirsiniz.

Uyarı:
Gencmevtoo.net sitesinin dışında ki Gencmevtoo hizmetleri ile ilgili diğer soru ve sorunlarınızı diğer ilgili bölümlerde paylaşmaya özen göstermeniz rica olunur.

www.gencmevtoo.net

ZiyaretçiDate: Perşembe, 05.05.2011, 18:50 | Message # 2
Grup: Ziyaretçi

Sitenize ipondan giriyorum gayest Güzel ama muzik indiremedim nasil yapacagim tesekkurler.

jungnetDate: Perşembe, 05.05.2011, 21:39 | Message # 3
Admin
Quote (Ziyaretçi)
Sitenize ipondan giriyorum gayest Güzel ama muzik indiremedim nasil yapacagim tesekkurler.

Belirttiğiniz sıkıntının nedeni flash ve ya java kullanılmıyor oluşundandır. kullandığınız tarayıcıyı güncelleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

www.gencmevtoo.net

ZiyaretçiDate: Pazartesi, 09.05.2011, 08:47 | Message # 4
Grup: Ziyaretçi

Sitenizde Bazı bölümler özellikle kayıt ol bölümü ingilizce bu da üye olmamı engelledi.

Bu bölümde sponsor uygulamanız var mı diye soracaktım.
mesela ben bir internet sitesi açmak istiyorum fakat sponsora ihtiyac duyabilirim sanırım bir kaç sitede sponsorluğunuzu gördüm benimde sponsorum olabilirmisiniz.

Birde tanıtım ve arkadaş çevresinin toplandığı bir sitenin masrafı ne olur. uzantısı com. olan.
Teşekkürler....

extensaDate: Cuma, 13.05.2011, 20:09 | Message # 5
Admin
Quote (Ziyaretçi)
Sitenizde Bazı bölümler özellikle kayıt ol bölümü ingilizce bu da üye olmamı engelledi.

Bu bölümde sponsor uygulamanız var mı diye soracaktım.
mesela ben bir internet sitesi açmak istiyorum fakat sponsora ihtiyac duyabilirim sanırım bir kaç sitede sponsorluğunuzu gördüm benimde sponsorum olabilirmisiniz.

Birde tanıtım ve arkadaş çevresinin toplandığı bir sitenin masrafı ne olur. uzantısı com. olan.
Teşekkürler....

Sitemizin maddi olarak sponsorluğu bulunmamaktadır.
Sponsor olduğumuz sitelere sadece destek sağlamaktayız
Ayrıca sizin istediğiniz gibi bir site için hosting ücretsiz kullanıp alan adını(Domain) yaklaşık 16 TL alabilirsiniz.

www.gencmevtoo.net

Gencmevtoo Forum » GENCMEVTOO'ya Dair » Sorularınız » Gencmevtoo.net ile ilgili sorular (gencmevtoo.net sitesi ile ilgili sorularınızı bildirin)
Page 1 of 11
Search:
New reply
İsim:
Mesaj Metni:
Mesaj Ayarları:
Güvenlik kodu: